Kreu Biznes Zyrtare: Deri në këtë orë lejohen organizimet e dasmave

Zyrtare: Deri në këtë orë lejohen organizimet e dasmave

nga Flamur Berisha

Dasmat do të mund të mbahen deri në ora 23:00, mirëpo me kalimin e kohës, besojmë në fillim të korrikut orari mund të shtyhet deri nga ora 1:00”, deklaroi Sogojeva.

Ai thotë se tashmë gjithçka është finalizuar, dhe vetëm pritet nënshkrimi i manualit.

“Në bazë të informative që kam, nesër do të mblidhet qeveria dhe do të votohet ky manual”, tha ndër të tjera Hysen Sogojeva./Telegrafi/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni