Kreu Ekonomi Zyrtare: Fillouan procedurat e heqjes se homologimit te veturave

Zyrtare: Fillouan procedurat e heqjes se homologimit te veturave

nga Flamur Berisha

Filloi fundi i zhvatjes përmes homologimit. 12 vjet radhazi kishim monopol në homologimin e automjeteve që pasuronte një oligark duke imponuar barrierë tregtare. Qytetarëve u duhen shërbime të mira e jo detyrime të padrejta. Tash është në duart e deputetëve të Kuvendit të Republikës që ta jetësojnë nismën ligjore për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 05/L – 132 për Automjete.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni