Kreu Ekonomi Zyrtare: hapet periudha e aplikimit për subvencione të kesaj kategorie

Zyrtare: hapet periudha e aplikimit për subvencione të kesaj kategorie

nga Flamur Berisha

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka hapur thirrjen e aplikimit për Pagesa Direkte për qumësht/litër sipas kategorive të cilësisë, therrjet e raportuara të gjedhit dhe akuakulturë për gjashtëmujorin e dytë të vitit 2020.

Periudha e aplikimit fillon nga sot, datë 15 janar dhe do të jetë e hapur deri më 15 shkurt 2021. Ndërkaq, procedurat e aplikimit do të bëhen në Drejtoritë Komunale për Bujqësi.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni