Kreu Ekonomi Zyrtare: Hiqet ora policore

Zyrtare: Hiqet ora policore

nga Flamur Berisha

Qeveria e Republikës së Kosovës sot në mbledhje e radhës ka miratuar propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë për lehtësimin e masave anti-COVID-19.

Sipas këtij vendimi që u mor sot, e i cili hyn në fuqi nga e hëna, më nuk do të ketë orë policore e po ashtu lejohet lëvizja pa maska gjatë ecjes kur qytetarët janë vetëm dhe në ambient të jashtëm. Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia bëri të ditur propozimin e tij para kryeministrit, Albin Kurti dhe kolegëve ministra.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni