Kreu Ekonomi Zyrtare: Ministria e Financave tregon se a do te perfitojne nga 300€ personat qe e kane humbur punen dhe qe s’kane pasur kontrata

Zyrtare: Ministria e Financave tregon se a do te perfitojne nga 300€ personat qe e kane humbur punen dhe qe s’kane pasur kontrata

nga Flamur Berisha

Edhe zyrtarisht Ministria e Financave tregon se jane rreth 40,000 te punesuar qe kane humbur vendin e punes si pasoje e pandemise. Vetem keta persona do te shperblehen me nga 300 euro per tre muaj.

Personat qe kane humbur vendin e punes dhe qe nuk kane pasur kontrate pune nuk do te shperblehen me nga 300 euro per tre muaj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni