Kreu Ekonomi Zyrtare: Nëse Vetëvendosja vie në pushtet do të nderrohet ligji për rimëkembje ekonomike.

Zyrtare: Nëse Vetëvendosja vie në pushtet do të nderrohet ligji për rimëkembje ekonomike.

nga Flamur Berisha

Ish Ministria e Ekonomise Rozeta Hajdari tha se vetevendosja do te kete ligjin e saje edhe me te mire se ky i tanishmi qe do ju ndihmoje biznseve me grande dhe kredi te buta. Pra ky ligj per rimekembje ekonomike do te perjashtohet.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni