Kreu Biznes Zyrtare: Periudha e kontrolles nga ATK do të zvoglohet nga 6 vite në kaq vite

Zyrtare: Periudha e kontrolles nga ATK do të zvoglohet nga 6 vite në kaq vite

nga Flamur Berisha

Drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës, Ilir Murtezaj, ka konfirmuar se qeveria e Kosovës po e përgatit ndryshimin e ligjit për verifikimin e tatimpaguesve, te pjesa që ka të bëjë me kohën e periudhës së kaluar që duhet kontrolluar. Murtezaj ishte mysafir në emisionin “Oxygen” në Klan Kosova, të shtunën mbrëma, dhe pjesën ku flet për këto ndryshime mund ta gjeni te minuta 23:40, e videos së bashkëngjitur. Periudha e kontrolles ishte 6 vite dhe do te shkurtohet ne 4 vite. /Kontabilisti

Ju gjithashtu mund të pëlqeni