Kreu Financa Zyrtare: Qeveria miraton masat e reja. (lista)

Zyrtare: Qeveria miraton masat e reja. (lista)

nga Kontabilisti

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur mbledhje elektronike në të cilën është miratuar edhe vendimi për masat e përgjithshme dhe të veçanta për kontrollin, parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.
Në bazë të rekomandimeve të dhëna nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ministritë e linjës, palët e inte­re­sit dhe ekspertët përkatës, në këtë mbledhje u vendos për masat kundër COVID-19.
Vendimi hyn në fuqi nga dita e sotme, data 1 mars 2022.
Bashkëngjitur vendimi për masat e reja:

https://msh.rks-gov.net/sq/miratohen-masat-e-reja-kunder-covid-19-4/

Ju gjithashtu mund të pëlqeni