Kreu Financa Zyrtare: zgjatet afati per aplikim per 1,000€ per keto kategori te personave

Zyrtare: zgjatet afati per aplikim per 1,000€ per keto kategori te personave

nga Flamur Berisha

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, ka marrë vendim që të zgjerohet mbështetja financiare për studentet vajza/gra që janë në vitin e dytë dhe tretë të studimeve Bachelor, në fushat e Shkencës, Teknologjisë, Inxhinierisë dhe Matematikës (STEM).

Qeveria njofton se është zgjatur afati për aplikim në këtë thirrje deri më datën 31.10.2021 në ora 16:00.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni